Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks kişi yaşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne namuslu açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Mono blok gövde kuruluşsı cenah sistemi veya panik bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya diğer bir evgin durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın Bapsı yangın kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya namuslu açılmaktadır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme Yangın Çıkış Kapısı ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait istikşaf geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

l Kötü sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi Yangın Çıkış Kapısı sağlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 küme nazar boncuğu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yek Kanatlı Yangın Kapıları; Yalnızca kanatlı tasarımıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış sağlamlar.

Bitirme skorsı: Binaların gömlek sayısı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir pare ivedi çıkış bapsı yan almalıdır. Yüce katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page