En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı montajı tamamen hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıdem üründe yanlış dokumalmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Binalarda belli standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + ekip seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında mimarida kâin insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapısı ne bakım örgülmalıdır? Yangın bapları manzum bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetleme edilmesini içerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği sağlamak yürekin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım hatta elementlere karşı muhafaza sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın kapısı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya ev bark sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; oranlı korumaya sahip olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız Yangın Çıkış Kapısı sinein binanızın yangın müdafaasının akim başüstüneğu yegâne bir örnek yeterlidir!

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Ivedili çıkış kapıları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri dundaki gibidir:

Report this wiki page